loksse-lohill-fix-white-white-side
loksse-lohill-fix-white-white-perspectiveloksse-lohill-fix-white-white-sideloksse-lohill-fix-white-white-legsloksse-lohill-fix-white-white-insideloksse-lohill-fix-PO-white

LO HILL FIX

 

USNJE: PU SPLIT LEATHER
ORTOPEDSKI NOTRANJIK: PORON
VIŠINA PETE: 2.5 cm

46.90 

46.90 
Barvne Kombinacije Black Black White White
Velikost 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

MODEL LO HILL FIX JE PRIMEREN ZA VSE VRSTE POKLICEV. POSEBNOST MODELA JE NASTAVLJIV PAS ZA PRILAGAJANJE VIŠINE V NARTNEM DELU TER FIKSNI PAS V PETNEM DELU. MOŽNOST BREZ ALI Z ZAŠČITNO KAPICO.

Pri nas se zavedamo, da ne oblikujemo vsakdanjih predmetov. Oblikujemo ravnovesje med funkcionalnostjo, udobjem in estetiko. Z vsakim našim izdelkom si drznemo vplivati in delno oblikovati tudi pozitivne občutke uporabnika.

Loksse so vrhunska kvalitetna obutev, namenjena za delo in prosti čas. Vrhunski materiali, ki jih uporabljamo, so materiali najvišje uvrščenih proizvajalcev v svetu zdravju priporočljivih materialov. Izdelki so namenjeni predvsem za ljudi, ki preživijo večino svojega časa na nogah ter želijo občutiti kvaliteto Porona – materiala, ki ga uporabljamo pri naših izdelkih.

Dodatne informacije

Barvne Kombinacije

Black, White

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47

Prijavite se na Loksse tedenske novičke!
Ne spreglejte razprodaj, POPUSTOV in novosti. Enkrat tedensko vas bomo na zabaven način obveščali o vseh dogajanjih in akcijah! Vašo zvestobo bomo nagradili z 10% POPUSTOM.

Vaša Loksse ekipa.

We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin