loksse-lohill-open-white-bblue-side
loksse-lohill-open-black-white-perspectiveloksse-lohill-open-black-white-insideloksse-lohill-open-black-white-legsloksse-lohill-open-black-white-sideloksse-lohill-open-PO-black

LO HILL OPEN

 

USNJE: PU SPLIT LEATHER
ORTOPEDSKI NOTRANJIK: PORON
VIŠINA PETE: 2.5 cm

39.90 

39.90 
Barvne Kombinacije BBlue Blue Black Black Flamenko Pink Flamingo Flower Flower New Flower New Flower Pink Pink White White
Velikost 35 36 37 38 39 40 41 42
Clear selection
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

MODEL LO HILL OPEN JE PRIMEREN ZA VSE VRSTE POKLICEV IN PROSTI ČAS. POSEBNOST MODELA JE ZRAČENJE PO CELOTI TER ELASTIKA ZA ŠE VEČJO RAZTEZNOST NARTNEGA DELA.

Pri nas se zavedamo, da ne oblikujemo vsakdanjih predmetov. Oblikujemo ravnovesje med funkcionalnostjo, udobjem in estetiko. Z vsakim našim izdelkom si drznemo vplivati in delno oblikovati tudi pozitivne občutke uporabnika.

Loksse so vrhunska kvalitetna obutev, namenjena za delo in prosti čas. Vrhunski materiali, ki jih uporabljamo, so materiali najvišje uvrščenih proizvajalcev v svetu zdravju priporočljivih materialov. Izdelki so namenjeni predvsem za ljudi, ki preživijo večino svojega časa na nogah ter želijo občutiti kvaliteto Porona – materiala, ki ga uporabljamo pri naših izdelkih.

Dodatne informacije

Barvne Kombinacije

BBlue, BFlower, Black, Flamenko Pink, Flower, New Flower, Pink, White

Velikost

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

Prijavite se na Loksse tedenske novičke!
Ne spreglejte razprodaj, POPUSTOV in novosti. Enkrat tedensko vas bomo na zabaven način obveščali o vseh dogajanjih in akcijah! Vašo zvestobo bomo nagradili z 10% POPUSTOM.

Vaša Loksse ekipa.

We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup Plugin