FREE YOUR FEET, MIND WILL FOLLOW …

Za udobno obutev na delovnem mestu smo odlično poskrbeli. Lotili smo se novega izziva, saj želimo za vaša stopala poskrbeti tudi ko so »na off«. Obujte natikače linije Loksse FREE in dovolite, da vas popeljejo na čudovit sprehod v naravo, pohajkovanje po mestnih ulicah ali preprosto le na kavo s prijateljico/prijateljem. V natikačih Loksse FREE je udobje zagotovljeno kjerkoli in kadarkoli.

FREEkice bodo poskrbele, da bo tudi v prostem času vrhunsko poskrbljeno za vaša stopala. Pri izdelavni natikačev FREE smo se povzpeli stopničko višje od podobne že obstoječe obutve in tako ustvarili edinstvene natikače, ki vas bodo spremljali na vsakem koraku.

FREEkice so na voljo v čudovitih svetlečih barvah, ki bodo to poletje še posebej v trendu. Da bo obutev zares unikatna pa bodo poskrbeli podplati, ki so na voljo kar v petih različnih barvah. Poskrbeli smo za čisto nore kombinacije.

Iz kakšnega materiala so izdelane? FREEkice so sestavljene iz TERMO LIGHT GUMIJASTEGA PODPLATAUSNJAin PLUTE, ki smo ji dodali posebno ANATOMSKO PENO. Že tako unikatne natikače pa smo opremili še z eno prav posebno lastnostjo, ki vam je zaenkrat še ne bomo razkrili.

Oddajte naročilo in se podajte na Loksse pustolovščino.

Z njimi lahko sprostite stopala in vaše misli jim bodo sledile.

Prijavite se na Loksse tedenske novičke!
Ne spreglejte razprodaj, POPUSTOV in novosti. Enkrat tedensko vas bomo na zabaven način obveščali o vseh dogajanjih in akcijah! Vašo zvestobo bomo nagradili z 10% POPUSTOM.

Vaša Loksse ekipa.

We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup